torsdag 9. september 2010

In Dublin's fair city..

Då sitte eg endelig på et hotellrom i Dublin, godt sliten etter siste døgns strabaser..


I går kveld tok eg flyet til Oslo... syns skyer er så fantastiske, desverre var flyvinduet litt skittent.....
Det meste av natta fikk eg tilbringe i Marianne sin Penthouse på Oslos østkant. Er ganske ok utsikt frå balkongen.. MEN, for å rekke flyet vårt måtte vi opp seinast kl.04.30 - det er ikkje menneskelig! Då vi kom til busstoppet hang der melding om at det stoppet vi var på var ute av drift i går og i dag, til tross for at både trafikanten og internett fortalde oss at det skulle åpne i 3-tida på natta...HURRA!


So det var det berre å legge til palings for å rekke en annen buss som kunne ta oss til Jernbanetorget slik at vi fikk tatt flytoget... Litt flaks må en ha, for vi rakk akkurat en buss, og det går ikkje så mange bussar kl.5 om mårran!

Det viktigste på tur: Pass, billett og kaffe!


På Gardermoen fikk vi roa oss litt ned før flyet til København.. Der vi måtte gå lett hurtig for å rekke flyet vidare til Dublin.


Sånn i 12 tida lokal tid var vi framme i Dublin. Dette er då det kjennemerket som skal hjelpe oss å finne igjen hotellet vårt...Vi kom så tidlig at vi ikkje fekk romma våre, så vi tok oss en tur. Og kor går to single jenter på tur??

Need I say more??
Og Marianne hadde funne en isbar på nettet som ho(vi) ville til.. problemet var berre at adressen låg i kofferten som var innelåst på hotellet.. Men er en turist, så har en kart. Det kunne jo være at en kjente igjen gatene på kartet? 


Og det skal Marianne ha: HO FANN FRAM! og det vart is på oss!!


Og på veien heim traff vi jammen på Hard Rock Cafè også.. Og kva er vel meir naturlig i U2 sin by enn at dette er takdekorasjonen??


Eg er ganske så overbevist om at det vil bli nokre fine dagar her!! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar