Men det kvite smakte nesten ingen ting, og det brune smakte litt sjokoladekake.
Konsistensen var litt intressant og dekorasjonen var i utgangspunktet kul, men vart rasert av en god idè..
![]() |
Lovande.. |
Her er kva eg gjorde:
Eg piska 14 eggekviter, 200 gram sukker og frøa i ei vaniljestang til det var sånn ca stivt.
Så sikta eg i 100 gram melis og 145 gram semper (mjøl), og piska det sammen med resten.
Så hadde eg i nokre dråpar med sitron før eg delte røra. I den eine delen hadde eg 3 ss kakao.
Då eg hadde gjort dette hadde eg den mørke delen først i forma, og så den lyse. Så pynta eg litt med nokre mørke restar frå vispar og bolle.. syns det vart alternativt og litt kult..
![]() |
Framleis råder optimismen... |
Den vart litt skumaktig heile kaka, og smakte som sagt lite bortsett frå den delen med sjokolade. Er det nokon som kan fortelle meg kva eg gjorde gale?
![]() |
So far, so good.. |
Og korleis herpa frk.Fure pynten? Jo, eg hadde typisk nok dårleg tid - og før kaka var kald måtte eg få den over på serveringsfat. Og eg tenkte at då er det jo lurt å bruke botnen på kakeforma for å snu den over på fatet - det resulterte i at øverste lag hang igjen på botnen.. så eg kan skrive under på at hastverk er lastverk! ;)
![]() |
Og DER var resultatet! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar